۱-افرادی که از بیماری کلیوی رنج میبرند و باید از یک رژیم غذایی کم پتاسیم پیروی کنند، توصیه میشود در مصرف میوههایی مانند آلبالو جانب احتیاط را رعایت کنند و از زیادهروی در خوردن این میوه بپرهیزند.
۲-کسانی که از معده یا روده ها علیل هستند میتوانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند، البته در این موارد آلبالو چون پخته میشود، قسمتی از مواد حیاتی خصوصا ویتامینهای خود را از دست میدهد ولی به آسانی هضم میشود. با وجود این بعضی از کسانی که از جهت معده و یا رودهها علیل هستند، میتوانند هضم آلبالو را تحمل کنند به شرطی که صبح ناشتا به مقدار کم آن هم کاملا رسیده باشد، مصرف کنند.
۳-کسانی که ورم روده دارند چون آلبالو ترش است و سلولز دارد دیر هضم میشود.