سياسي

رفاقت شهید ‌حاج قاسم سلیمانی (Qasem Soleimani)  و شهید یوسف ‌الهی در وبلاگ بیستک!

رفاقت شهید ‌حاج قاسم سلیمانی (Qasem Soleimani)  و شهید یوسف ‌الهی در وبلاگ بیستک!

قاسم سلیمانی فرمانده سپاه ایرانی بود که بعنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت می ‌کرد. او در طول جنگ ایران و عراق، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله کرمان بود. وی در ۴ بهمن ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشکری دریافت کرد . قاسم سلیمانی اولین فرماندهی بود که پس از وقوع انقلاب در ایران، توسط رهبر جمهوری اسلامی ایران؛ سید علی خامنه‌ ای نشان ذوالفقار را در ۱۹ اسفند ۱۳۹۷  دریافت کرد.

Comrade (Qasem Soleimani) and Joseph-bistac-ir01

سید علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، وی را «شهید زنده» نامیده بود و پس از اینکه دولت ایالات متحده آمریکا در ۱۳ دی ۱۳۹۸ در عملیات آذرخش کبود، او را به هنگام خروج از فرودگاه بین‌المللی بغداد ترور کرد  از وی به عنوان سپهبد یاد کرد.

Comrade (Qasem Soleimani) and Joseph-bistac-ir02

وی تا پیش از حضور آشکار در جنگ علیه داعش در عراق، از حضور در انظار عمومی پرهیز می ‌کرد؛ ولی حکومت ایران از زمان حضورش در عراق در نبرد علیه داعش و انتشار تصاویر متعددش با نیروهای عراقی، شروع به معرفی و شناساندن چهرهٔ وی کرد. سلیمانی در رسانه‌ها، به عنوان فرماندهٔ سایه توصیف می‌شد. وی یکی از امضا کنندگان نامه فرماندهان سپاه در جریان وقایع ۱۸ تیر ۱۳۷۸ به سید محمد خاتمی؛ رئیس‌جمهوری وقت بود.

Comrade (Qasem Soleimani) and Joseph-bistac-ir03

شهید یوسف ‌الهی که بود که ‌حاج قاسم سلیمانی گفت “دوست دارم ‌من را در کنار او به خاک بسپارید‌

Comrade (Qasem Soleimani) and Joseph-bistac-ir04

به گزارش وبلاگ بیستک، شهید «محمّد حسین یوسف ‌الهی» عارفی است که در در واحد اطلاعات عملیات لشکر ۴۱ ثارالله، مراتب کمال الی الله را طی کرد و کمتر رزمنده‌ای است که روزگاری چند با محمد حسین زیسته باشد اما خاطره ‌ای از سلوک معنوی و کرامات او نداشته باشد. شهید محمد حسین یوسف ‌الهی، مصداق سالکان و عارفانی است که به فرموده حضرت روح‌الله (ره)، یک شبه ره صد ساله را پیمودند و چشم تمام پیران و کهنسالان طریق عرفان را حسرت ‌زده قطره ‌ای از دریای بی‌انتهای خود کردند.

همرزمانش می ‌گویند حسین از عرفای جبهه بود و زیبا ترین نماز شب را می ‌خواند، ولی کسی او را نمی دید، رفیق خدا بود و مشکلات را با الهام‌ هایی که به او می ‌شد، حل می‌ کرد به مرحله یقین رسیده بود و پرده‌های حجاب را کنار زده بود.

سردار شهید سپهبد سلیمانی در خاطراتش با این شهید بزرگوار می‌گوید: یک روز با حسین به سمت آبادان می ‌رفتیم. عملیات بزرگی درپیش داشتیم. چندتا از کارهای قبلی با موفقیت لازم انجام نشده بود واز طرفی آخرین عملیاتمان هم لغو شده بود. من خیلی ناراحت بودم. به حسین گفتم: چندتا عملیات انجام دادیم اما هیچ کدام آنطور که باید موفقیت ‌آمیز نبود. این یکی هم مثل بقیه نتیجه نمی‌دهد. گفت: برای چی؟  گفتم: چون این عملیات خیلی سخته و بعید می‌دانم موفق بشویم. گفت: اتفاقا ما در این کار موفق و پیروز هستیم. گفتم: حسین دیوانه شده ‌ای. در عملیات‌ هایی که به آن آسانی بود و هیچ مشکلی نداشتیم نتوانستیم کاری از پیش ببریم آنوقت در این یکی که کلا وضع فرق می ‌کنه واز همه سخت‌ تر است. موفق می ‌شویم؟! حسین خنده ‌ای کرد و با همان تکه ‌کلام همیشگی ‌اش گفت: حسین پسر غلام حسین به تو می‌ گویم که ما در این عملیات پیروزیم. می ‌دانستم که او بی‌ حساب حرفی را نمی ‌زند. حتما از طریقی چیزی که می‌ گوید ایمان و اطمینان دارد. گفتم: یعنی چه از کجا می‌ گویی؟ گفت: بالاخره خبر دارم. گفتم: خب از کجا خبر داری؟ گفت: به ما گفتند که ما پیروزیم. پرسیدم: کی به تو گفت؟ جواب داد: حضرت زینب(س). دوباره سوال کردم در خواب گفت یا در بیداری؟ با خنده جواب داد: تو چه ‌کار داری. فقط بدان بی بی به من گفت که شما دراین عملیات پیروزخواهید شد و من به همین دلیل می‌ گویم که قطعا موفق می‌شویم. هر چه از او خواستم بیشتر توضیح بدهد. چیزی نگفت و به همین چند جمله اکتفا کرد. نیاز هم نبود توضیح بیشتری بدهد. اطمینان او برایم کافی بود. همان طور که گفتم همیشه به حرفی که می ‌زد ایمان داشتم. وقتی که عملیات با موفقیت تمام به انجام رسید یاد حرف آن روز حسین افتادم و به ایمان و قاطعیتی که در کلامش بود و هرگز از این اطمینان به او پشیمان نشدم.

سردار شهید حاج قاسم سلیمانی درباره نحوه شهادت شهید حسین یوسف الهی گفته است هنگامی که آنها در اتاق عملیات بودند دشمن در عملیات والفجر هشت دست به حمله شیمیایی می ‌زند، او یاران خود را از سنگر خارج کرد و خود به شهادت رسید. او در ادامه و در توصیف این شهید گفت که دوست دارم تا مرا پس از مرگ در کنار او به خاک بسپارید.

با سپاس از : tasnimnews & wikipedia

دیدگاهتان را بنویسید