توصیه مصرف باپوست پنج میوهوسبزى؛ به گفته کارشناسان تغذیه وبلاگ بیستک ، پوست برخى میوه ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذى است و نباید گرفته شوند. از آنجائیکه پوست برخى مواد خوراکى حاوى مقادیر بالاى مواد مغذى است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله مى توان به موارد زیر اشاره کرد:
سیب:
پوست سیب سرشار از پکتین فیبرى محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه مى دارد.
انگور:
پوست انگور حاوى فیتوشیمیایى هاى مفید براى سلامت قلب است.
سیبزمینى:
پوست سیب زمینى بیش از گوشت آن حاوى آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینى ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتى اکسیدان دارد.
خیار:
با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.
بادمجان:
پوست بادمجان سرشار از آنتى اکسیدان ناسیونین ( Nasunin ) است که بسیار براى حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضرورى است. ناسیونین نوعى فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار مى گیرید.