آشپزی در طبیعت با ساج در وبلاگ بیستک!
آشپزی در طبیعت با ساج؛ در هنگام آشپزی در طبیعت با ساج بر روی آتش موارد ذیل را مد نظر داشته باشید:
-
حرارت آتش چندین برابر گاز می باشد.
-
خالی ماندن قسمتی از ظرف بدون غذا و شعله مستقیم آتش روکش نچسب آنرا می سوزاند.
-
قبل از آشپزی همه چیز را آماده کنید. مثلا تمام تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکانده تا ظرف خالی روی آتش نماند.
-
بهترین زمان برای پخت، زمان اتمام آتش چوب و با حرارت ملایم است. یعنی اگر زمان زغال شدن چوب را به ۳ قسمت تقسیم کنیم یک سوم پایانی زمان مناسبی است.
-
ساج یا ووک برای پخت سبزیجات بیشترین استفاده را دارد؛ لذا قارچ، پیازچه، فلفل و گوجه گیلاسی را فراموش نکنید.
-
کمی آموزش آشپزی را فرا گرفته سپس آنرا در طبیعت تست کنید. مثلا یاد بگیرید بین پیاز، فلفل و گوشت مرغ کدوم مورد ابتدا باید ریخته شود.