اولین چرم مصنوعی با نام Presstoff در قرن ۱۹ میلادی در آلمان تولید شد. این نوع چرم به صورت لایه ای متشکل از خمیر کاغذ که به شکلی خاص فرآوری شده بود، از یک روکش پلاستیکی از جنس پلی اورتان بر روی یک لایه اصلی الیاف از نوع پلی استر ساخته می شد.
از این نوع چرم در جریان جنگ جهانی دوم آلمان به جای چرم واقعی در بیشتر موارد به جز کالایی مانند کفش استفاده می شد. در آن زمان کفش های با چرم طبیعی جیره بندی شده بود و چرم مصنوعی هم در اثر استفاده مکرر تحت خمش، ساییدگی یا رطوبت قرار می گرفت و لایه لایه می شد و حالت چسبندگی خود را از دست می داد.
نوع دیگری از چرم مصنوعی با نام poromeric توسط شرکت DuPont با ماده ای به نام Corfam و ترکیبی از واژههای porous (متخلخل) و polymeric (پلیمری) تولید شد.
vinyl artificial leather در دهه ۱۹۴۰ در ایالات متحده برای تولید محصولات کفش، داخل خودرو و اثاثیه یا لوازم داخلی ساخته شده است و در اواخر دهه ۱۹۵۰ DuPont و سایر شرکتهای شیمیایی به تولید محصولات پلی اورتان پرداختند.
نوع منفذ دار کورفوم دوپونت در نمایشگاه کفش شیکاگو سال ۱۹۶۳ به نمایش گذاشته شد.
کورفوم در نمایشگاهی که در سال ۱۹۶۴ نیویورک برگزار شد، قطعه مرکزی در غرفه دوپونت بود. مزیت اصلی آن نسبت به چرم طبیعی، دوام و بسیار براق بودن آن بود که به سادگی با یک لباس مرطوب تمیز می شد.
بدی آن سختی آن بود که با پوشیدن مداوم هم از سختی آن کم نمی شد. دوپونت کورفوم بعد از صرف میلیونها دلار بازاریابی محصول به تولیدکنندگان کفش، در سال ۱۹۷۱ از بازار بیرون کشید و حقوق آن را به شرکتی در لهستان فروخت.
نوع دیگری از چرم مصنوعی Leatherette است که از پوشاندن پارچه ای از الیاف طبیعی یا مصنوعی توسط پلاستیک ساخته می شود. در ادامه این پارچه را با لایهی نرم PVC می پوشانند. Leatherette بهعنوان قاب دورینهای قرن بیستم و معمولاً در صحافیها نیز مورداستفاده قرار می گیرد.
چرم Cork که از الیاف طبیعی پوست درخت بلوط چوب پنبهای به صورت فشرده درآمده، بسیار شبیه چرم Presstoff است.