طرز ساختن سوپاپ در اتومکانیک به زبان ساده؛ سوپاپها را معمولاً در داخل قالبهای مخصوص با روش آهنگری میسازند و به وسیله عملیات حرارتی مخصوص سختی آنها را به مقدار لازم بالا میبرند تا در برابر حرارت و فشار محفظه احتراق مقاومت لازم را داشته باشد سپس به کمک فرز کاری و پرداخت شکل نهایی آن را کامل و آماده نصب میکنند.
خصوصیات یک سوپاپ خوب:
-
یک سوپاپ خوب باید بتواند حرارت زیاد را تحمل کند و هادی خوبی برای انتقال حرارت خود به بدنه سرسیلندر باشد.
-
حرارت زیاد نباید باعث سوختگی و ایجاد خوردگی در سوپاپ گردد.
-
یک سوپاپ خوب باید در مقابل ضربات مقاوم باشد.
-
یک سوپاپ خوب باید در مقابل سائیدگی مقاومت نماید.