صنايع غذائي

خواص گوجه سبز در وبلاگ بیستک!

 خواص گوجه سبز در وبلاگ بیستک!

یکی از میوه‌ها و نوبرانه‌های جذاب فصل بهار، گوجه سبز است که طعم بسیار شیرین و جذابی دارد و از میوه‌های پرطرفدار بهاری به‌شمار می‌رود. متخصصین تغذیه بر این باورند گوجه سبز درکنار طعم خوبش، ارزش غذایی بالا و خواص درمانی زیادی دارد.

گوجه سبز سرشار از ویتامین C، اسید سیتریک و اسید مالیک می‌باشد. همچنین شایان ذکر است شما می‌توانید از گوجه سبز پخته در خورش‌های خود استفاده کنید.

گوجه سبز چه خواصی دارد؟

– روان کننده روده (خاصیت مسهلی)

– درمان شب کوری

– درمان رماتیسم

– کاهش چربی و فشار خون

– حذف رسوبات خون

– تنظیم عملکرد معده و روده

– درمان تصلب شرایین

– برقراری تعادل میان اسید و باز در جریان خون

– جلوگیری از ابتلا به چربی خون

– جلوگیری از ابتلا به پیری سلول

– جلوگیری از ابتلا به سرطان

مصرف ۸ تا ۱۰ دانه گوجه سبز چه میزان ارزش غذایی دارد؟

مصرف این مقدار گوجه سبز باعث تأمین بخشی از نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین‌ها می‌شود که میزان آن به شرح ذیل است:

– تأمین ۵ درصد ویتامین  A

– تأمین ۵.۱ درصد کلسیم

– تأمین ۱۳ درصد ویتامین  C

– تأمین ۲.۲ درصد فسفر

– تأمین ۵ درصد آهن

– تأمین ۳.۶ درصد پتاسیم

– تأمین ۲.۱ درصد ویتامین B1 (تیامین)

– تأمین ۱.۹ درصد ویتامین B2 (ریبوفلاوین)

– تأمین ۲.۸ درصد نیاسین

با سپاس از : khanoomane

دیدگاهتان را بنویسید