قاووت باید فاقد بو و مزه غیرطبیعی باشد. بو و مزه ناخوشایند ممکن است به دلایل گوناگون در قاووت به وجود آید. مانند مزه تلخی و تندی بیش از حد، بوی تندی ناشی از اکسید شدن چربیها، مزه و بوی سوختگی و یا بو و مزه حاصل از شرایط محیطی مثل بوی نفت و خاک و… اندازه ذرات:
تمامی ذرات باید از الک ۳۵ مش عبور کند (اندازه ذرات کوچکتر از ۴۵ میکرون باشد). مواد خارجی:
قاووت باید فاقد شن، سنگ ریزه، خاشاک، چوب، اشیای فلزی، لاشه و قطعات بدن حشرات، فضولات، موی بدن جوندگان و … باشد. چربی:
میزان چربی حداقل ۳ درصد وزنی باشد. پراکسید چربی استخراجی:
حداکثر ۵ میلیاکیوالان بر کیلوگرم باشد. خاکستر غیر محلول در اسید: