دانستنیهای روغن های کنجد و ارده – وبلاگ بیستک !
دانستنیهای روغن های کنجد و ارده :
-
آیا میدونستى روغن کنجد ملکه روغنهاست؟بخاطر تحمل حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد و ۱۷ ساعت تحمل این دما!
-
آیا میدونستى نقطه دود روغن کنجد ۲۲۶ درجه سانتیگراد است؟
-
آیا میدونستى استفاده ۳ ماه روغن کنجد و حذف روغنهای مضر بدون استفاده از رژیم غذایی خاص، چربی خون را از ۷۰۰ به ۱۰۰ کاهش میدهد؟
-
آیا میدونستى وقتی با نصف پیمانه روغن کنجد کوکوی سیب زمینی یا بادمجان سرخ کنید و بعد از خنک شدن روغن آن رادر پیمانه بریزید حتی یک قطره آن جذب غذا نشده؟
-
آیا میدونستى روغن کنجد بخاطر آنتی اکسیدانهای طبیعی سرطان های خفته دربدن رو از بین میبرد؟
-
آیا میدونستى روغن کنجد غنی ترین منبع ویتامین E هستش وبهترین ضد آفتاب طبیعیه؟
-
آیا میدونستى وقتی کنجد خام رو آسیاب میکنند به هیچ عنوان روغن بدست اومده روغن کنجد نیست و روغن کنجد اصل فقط با پخت کنجد و از ارده بدست میاد؟
-
آیا میدونستى علت اصلی سوزش معده ،ترش کردن و نفخ معده سرد شدن معده و استفاده از روغن مضر است؟ دکتران به شما تجویز میکنند سرخ کردنی نخورید ولی هیچگاه نمیگویند باچه روغنی سرخ کنید!
-
آیا میدونستى مصرف دو ماه روغن کنجد (هم سرخ کردن هم پخت و پز) معده شما رو ضد درد و ضد نفخ میکنه؟
-
آیا میدونستى گوشت شتر گرمترین گوشت است، ولی وقتی ۷۲ ساعت فریز میشه طبعش سرد میشه و روغن کنجد طبع همه غذاهای شما رو گرم میکنه؟
-
آیا میدونستى یک خانواده ۳ نفره ماهیانه حداقل ۲ عدد قوطی روغن مایع سرخ کردنی استفاده میکنه ولی یک لیتر روغن کنجد حداقل زمان مصرفش ۶ الی ۸ ماه است؟ چون این روغن تا ۶ بار قابل استفاده مجدده!